Logge på og av My Kaspersky

Hvis du vil synkronisere dataene dine på tvers av enheter, må du kjøpe abonnementet og administrere hvelvet ditt på nettet. I tillegg må du koble til My Kaspersky ved å bruke en My Kaspersky-konto. Hvis du har brukt en annen Kaspersky-app, for eksempel Kaspersky Password Manager for en annen enhet eller Kaspersky Security Cloud, har du sannsynligvis allerede en My Kaspersky-konto. Bruk denne kontoen til å logge på. Hvis du ikke har en konto, oppretter du en.

Straks du kobler enheten til My Kaspersky, synkroniseres dataene på alle enhetene som kjører Kaspersky Password Manager og er tilknyttet den samme My Kaspersky-kontoen.

Hvis du kobler til en My Kaspersky-konto som allerede har skylagring, ber Kaspersky Password Manager deg om å slå sammen data eller erstatte data i skylagringen med data fra enheten.

Logge på My Kaspersky

Hvis du vil koble til en annen My Kaspersky-konto, må du logge av My Kaspersky og logge på igjen med en annen konto.

Før du logger av må du sørge for at alle dataene du trenger er lastet ned. Når du logger av, har du kun tilgang til dataene som er lagret på enheten din. Hvis du ikke kobler appen til My Kaspersky, kan du ikke bruke abonnementet, synkronisere data på alle enheter, eller få tilgang til dataene dine på nettet.

Logge av My Kaspersky i appinnstillingene

Logge av My Kaspersky på My Kaspersky